Днес Елхово потъна в траур. Хората ще почетат младши инспектор Петър

...
Днес Елхово потъна в траур. Хората ще почетат младши инспектор Петър
Коментари Харесай

Ден на траур в Елхово

Днес Елхово потъна в печал. Хората ще почетат младши контрольор Петър Бъчваров, който почина на границата при осъществяване на служебните си отговорности. 

" Задържали са двама души – един причинител и един помощник. Те не са турски жители. След разпита ние ще командироваме екип от следователи на място, с цел да се срещнат с материалите и ще желаяме екстрадицията на тези две лица и да бъдат съдени у нас. Установява се какви са. В непрекъсната връзка сме с турската прокуратура ", съобщи заместник-главният прокурор Борислав Сарафов.

Вече са разпитани очевидци, в това число служителят на „ Военна полиция ”, който е бил с него в нощта на случая.
Погребението на сержант Бъчваров ще е на следващия ден в гробищния парк на Елхово, съобщи през днешния ден.бг.

Петър Димитров Бъчваров е роден на 3 октомври 1990 година в Ямбол. Средното си обучение приключва в Елхово през 2009 година, продължава образованието си в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Младши контрольор Бъчваров е постъпил на работа в системата на Министерство на вътрешните работи през декември 2013 година.

Преминал е през длъжностите служител на реда и старши служител на реда в група „ Охрана на държавната граница “  към Гранично полицейско ръководство –Елхово към Регионална дирекция „ Гранична полиция “.

Младши контрольор Петър Бъчваров ще бъде награден посмъртно с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от ведомството.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР